Bruk av forbrukslån

Forbrukslån finans

De fleste tar opp lån for å bruke pengene. Det finnes ikke så mange som vi vet om som tar opp lån for å sitte på pengene. Opptak av lån for å la de stå på konto ville nok vært veldig rart, og også noe som veldig få ville gjort for noe merkelige grunner. Forbrukslån er et lån som tas opp på nokså kort tid. Selv om du kan søke på lånet og i visse tilfeller få lånet utbetalt samme dag som du har søkt betyr ikke dette at lånet er lett å få. Lån krever en solid økonomi og en grundig gjennomgang av hvordan du bruker penger, tjener penger, samt sparer penger. Det er dermed ikke sagt at du får lån selv om du søker. Forbrukslån er også et lån uten sikkerhet, som er grunnen til at du kan få lånet utbetalt raskere enn andre lån. Et billån kan også gjøres nokså raskt, og i visse tilfeller samme dag, men det kreves god koordinering. Huslån får du aldri utbetalt samme dag. Huslån går også gjennom meglers oppgjørskonto, som igjen gjør at det skal flere steder selv om det går fra banken til selger av huset.

Investering

Ser du på smarte måter du kan bruke penger slik at de kan jobbe for deg? Den beste måten å tjene mer penger enn en årslønn i året er å gjøre noe som gjør at du tjener mer enn en timelønn hver time. Hvordan du kan få dine timer til å bli hvert mer enn det dem er hvert hver gang du setter deg ned og bruker noen timer på forskjellige ting er ved la pengene gjøre jobben istedenfor at du gjør jobben. Kjøper du en aksje for si 10.000 kroner så kan denne aksjen vokse i verdi. Du gjør kjøpet og det tar deg ikke mange minuttene. Etter kjøpet er ferdig så er det bare å vente. Du bør putte inn noen timer med research på selve selskapet slik at du ikke kjøper en aksje i feil selskap.

Når du så har gjort denne jobben er det bare å vente. Har du gjort en god jobb kan aksjen gå 5 til 10 ganger, under de rette forutsetningene. Har du kjøpt noe for 100.000 kroner og får den til å gå 5 ganger har du en årslønn. På denne måten er det pengene som jobber for deg og ikke du som bruker et helt år på å tjene 500.000 kroner

Lån som investering

Ser vi for oss et eksempel hvor du tjener 5 ganger det du satser på en god investering kan det være en ide og ta opp et lån slik at du putter penger inn i denne investeringen. Tar du opp et billig forbrukslån på 100.000 kroner til 12% rente koster det deg 12.000 kroner i året i rente. Det er 1000 kroner per måned og ikke veldig mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *