Ro også i jobbsituasjonen

Å ha for eksempel et hjemmekontor eller et kontor i et felleskap med andre mennesker er det mange som har i dag i Norge, og det er også der viktig at det er ro og harmoni som råder – det er tross alt arbeidsplassen vår.

Arbeidsplassen vår er viktig og dette sier vi rett og slett fordi vi bruker så mange timer av livet vårt der, og er det kaotisk der vil dette gi en innvirkning på vårt liv. Så om du har jobb, vurderer å skaffe deg en, har kontor hjemme eller ute av huset, så husk på at du må forsøke å innrede det slik at du får et miljø rundt deg som er rolig.

Hvis du er på jobbleting vil du måtte skrive en søknad også. Denne må også, i likhet med din kommende arbeidsplass, være preget av orden og system, og du kan lese mer om skriving av jobbsøknad her.

Vi har skrevet en del om feng shui her på våre sider, og hvis du kikker på denne artikkelen kan du fordype deg i temaet. Kort fortalt handler det som sagt om å skape harmoni, og dette er en taoistisk tankegang som er 3000 år gammel.

Denne måten å tenke på har blitt meget populær over hele verden, og i utgangspunktet handler det om hvordan hjemmet vårt organiseres, men dette kan absolutt også overføres til kontorsituasjonen. Dette gjør man først og fremst gjennom å ta en observasjonsrunde og ser hvordan det ser ut. Er det mye rot og uroligheter i rommet? Er det skittent og mye nips plassert rundt omkring?

Det er først og fremst slike elementer vi snakker om for hvis det er rot og usystematikk som gjelder skal dette i følge denne tankegangen tappe energinivåene dine. Dette igjen vil lede videre til både frustrasjon og irritasjon, og dette er noe man absolutt ikke trenger i jobbsituasjonen. Tenker man nytt vil man dermed kunne opprette en gunstigere energiflyt og en mye mer positiv arbeidsdag enn om det motsatte er tilfelle.