Oppussing hjemme – skap balanse

Annonselenke i teksten: Lånemegleren.no


feng shui innredning

Ønsker du å pusse opp hjemmet ditt slik at det blir mer harmonisk, kanskje litt i Feng Shui-stilen som vi har skrevet om på forsiden vår? Da er det egentlig bare én ting å gjøre: sett i gang!

Å gjennomføre en slik oppussing kan koste litt, men det vil det absolutt være verdt hvis dette er med på å skape mer ro i hjemmet i form av balanse og harmoni. Det første man kan gjøre for å skaffe seg midler til dette er naturligvis å selge det man allerede har, noe som er helt nødvendig for å opprettholde balansen i hjemmet. Her kan man fort få inn noen midler som kan være med på å finansiere oppgraderingen. Hvis man deretter har behov for mer penger kan et forbrukslån være et smart valg – (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.). Dette alternativet er like greit som å opprette en kjøpekonto i en møbelforretning ettersom disse gjerne er litt dyrere. Man får også muligheten til å benytte seg av tjenester som vil sørge for at man finner det billigste lånet som er tilgjengelig og man er dermed ikke tvunget til å bruke det alternativet som møbelforretningen fører.

Det neste steget er å planlegge hvordan du vil ha det i hjemmet ditt. Hvor skal møblene plasseres? Hvor skal du sette stolene? Bør du ha en bokhylle (ja, det bør du – den skaper ro!) og hvor skal TV’et stå? Det er mange ting å ta stilling til! Vil du ha en minimalistisk stil eller vil du ha rom for enkelte pyntegjenstander. Et maksimalistisk interiør er ingen motsetning til renhet og balanse, men da er det til gjengjeld veldig viktig at du er varsom og fokusert når du skal innrede.

Dette med å planlegge, som vi har snakket om i avsnittet ovenfor, er faktisk ganske vanskelig, så hvis man har muligheten til det vil det å leie inn en interiørarkitekt for noen time være en veldig bra investering. Her vil man kunne få meget gode og gjennomtenkte råd som vil gjøre hele denne prosessen enklere.

Hvorfor skal man egentlig gå i gang med dette, spør du deg kanskje? Svaret et like enkelt som det er komplisert: et rolig hjem gir et rolig sinn, og et rolig sinn gir en rolig og balansert organisme. Når dette er sagt så er det som vi flere ganger nevnt vanskelig å oppnå denne tilstanden, og man må egentlig jobbe seg frem til man når det resultatet man ønsker – tålmodighet er derfor ekstremt viktig.

Stå på – du kommer til å klare det!

Sjekk ut Feng Shui Norge for inspirasjon!