Mineraler – i vår ånd

Vi liker jo tanken om det litt kunstneriske og beroligende, og hva er vel mer beroligende enn å ha en flott og ren utstilling av bergkrystaller eller mineraler i sin egen bolig? Dette er noe som er flott og dekorativt og som i tillegg til å pynte opp huset kan være en flott investering som kan bli verdifull.

Dekorering av hus handler i følge vår ‘lære’ om å gjøre det smakfullt og rolig, med fokus på balanse, symmetri og mindfulness. Man skal føle ro og ikke uro i sitt eget hjem, og dette er faktisk vanskeligere enn hva man skulle tro.

Å samle på mineraler er i tillegg til å være en spennende og givende aktivitet som sagt også noe som du kan bruke til å forsterke symbolikken i ditt eget hjem. Mineraler representerer noe som er solid og som står fjellstøtt. Det er ingen uro forbundet med slike steiner, og dette uttrykket vil forplante seg i det rommet hvor de befinner seg.

Vi kan anbefale at du går til innkjøp av et glassmonter som du plasserer på en passende plass. Pass på at det er et behagelig lys i monteret slik at mineralene blir fremhevet på en smakfull og rolig måte.