Koble fra

Vi bruker mye av vår dyrebare tid på mobilen og debatten omkring dette har jo naturligvis pågått i mange år allerede. Ser ting ut til å bli bedre? Nei, det gjør vel strengt tatt ikke det, så da er det bare én ting å gjøre: nemlig å fortsette å debattere!

Vi er jo litt opptatt av kroppslig og mental velvære her på siden, og ja, vi ser ironien i at vi publiserer på internett, men det får så være. Det skrives så mangt og meget om mobiler og alle mulighetene man har på denne lille dingsen, og det er jo ingen tvil i at folk har rett om akkurat dét. Mulighetene er jo i praksis nærmest endeløse og vi har jo gjort oss nesten avhengig av denne saken.

Før ble mobilen brukt til bare ringing og tekstmeldinger, mens den nå opptar svært mye av vår hverdag. Det er i bunn og grunn litt trist, for det er faktisk litt skremmende det som nå er i ferd med å skje. Har du for eksempel prøv, som voksen person, å legge fra deg mobilen i noen timer en ettermiddag etter arbeid?

Først blir man sittende litt apatisk og titte på veggen eller ut vinduet, og vet du hva som da faktisk deretter ofte skjer? Du reiser deg fra sofaen eller stolen og begynner å gjøre noe! Ja, faktisk, vi mener at mobilen fremhever en aldri så liten smule huslig latskap, og at dette igjen går ut over vårt mentale velvære. Det blir fort rotete i et hus og spesielt hvis man har flere barn som er i vaset. Mobilen kan da bli din verste fiende, og faktisk føre til at du ikke får gjort alle de tingene du egentlig skulle ha fått gjort.

Det er jo tross alt mer spennende å sjekke Snapchat, Facebook, Instagram og gudene vet hva?

Så vi slår et slag for noen mobilfrie timer hver ettermiddag! Prøv, og du vil se hvor mye du faktisk vil få gjort som du kanskje har sett forbi tidligere!