Kjære mann – finn frem kvinnen i deg!

Neida, vi bare tuller for vi skal på langt nær være noen feministisk blogg som kommer med ytringer i hytt og pine om hvordan man skal være!

Men, det er jo noe ledende i overskriften vår og det skal handle om menn som kan gjøre feminine ting, og da tenker vi rett og slett på å ta vare på huden sin og kroppen sin forøvrig – for her syndes det mye. Mange menn er nok utvilsomt flinke med å ta vare på kroppen sin og huden sin, men det er utvilsomt mange som ikke gjør det, og det er ikke noe feil med det heller.

Nå tenker vi rett og slett på ditt ve og vel, og hvor mye koster det egentlig å smøre seg inn med litt hudkrem og ansiktskrem fra tid til annen? Det koster ikke så mye og det garanterer et deilig velvære som du snart vil bli vant med å like. Hva med å fikse deg en ansiktsmaske? Artikkelen du finner ved å klikke på lenken anbefaler nettopp det og gjerne som en del av en morsom aften – og dette synes vi er et forslag som virkelig burde testes ut.

Er du trygg nok på deg selv og din partner så kan du jo kanskje høre med henne om ikke hun kan fikse en slik maske på deg? Dere kan jo gjøre det sammen og det vil utvilsomt være noe morsomt å gjøre i fellesskap. Kanskje ser din flamme på deg med et nytt blikk? Hvem vet, det er nemlig ikke så mye som skal til for å piffe opp hverdagen sin, og når man attpåtil kan oppleve litt velvære er det vel saktens bare å sette i gang!

Overskriften vår var vel ikke så dum nå, tenker vi, og det ble kanskje noe litt annet enn du hadde forestilt deg.

Ta vare på deg selv og unn deg litt kroppspleie – du vil garantert elske det!